Voorbereiding op het NK (3)

Nog 2 nachtjes slapen, dan is het zo ver. Het NK Standaard. En wij zijn er klaar voor!

De laatste weken gingen we met sprongen vooruit in ons dansen. Het voelde goed en mensen om ons heen kwamen spontaan naar ons toe met lovende woorden. Daardoor voelden we ons ook mentaal gesterkt.

Onze les gisteren ging dan ook voornamelijk om de spreekwoordelijke puntjes op de i. Onze trainer was zeer tevreden en we gingen dan ook met een tevreden gevoel naar huis.

Belangrijker dan dat het dansen goed voelt (en er goed uitziet) is dat we er gewoon ongelooflijk veel zin in hebben. Zin om te stralen, zin om de sterren van de hemel te dansen.

En wat ook meehelpt, is dat de Hoofdklasse, die de officiële Nederlands Kampioen levert, ontzettend spannend lijkt te worden. Wanneer wij klaar zijn met ons dansen, kunnen wij ons klaar maken voor een waar spektakel in de Hoofdklasse, want daar wordt het echte vuurwerk geleverd. 

De zaal waar wij zondag mogen knallen!
Foto: Facebook NADB
Maar voordat de Hoofdklasse de finale mag dansen, hopen wij natuurlijk zelf de finale te halen. Of het er in zit, dat weten we zondag pas. In elk geval gaan wij zorgen dat we lekker dansen, dan komt die plaats in de finale hopelijk als vanzelf.

Let’s go!


Reacties

Populaire posts